Un produs Blogger.

duminică, 21 februarie 2016

Pentru mine nu e convenabil ca mai multe instituţii de presă să funcționeze de mai bine de un an într-un imobil aparţinând statului român fără să plătească chirie proprietarului pentru că legea nu-i permite statului român să  închireze un bun confiscat, ci doar să-l valorifice prin vânzare.

Pentru mine nu e convenabil ca cineva condamnat pentru furtul unui bun să se folosească în continuare de bunul furat, direct sau prin intermediul altor persoane. 

Pentru mine nu e convenabil că se amestecă libertatea de exprimare cu punerea în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti şi nu e convenabil că se invocă doar libertatea de exprimare şi nu şi dreptul cetăţeanului la o informare corectă.

Pentru mine nu e convenabil ca Avocatul Poporului să se autosesizeze pe motiv că ar fi fost încălcat dreptul la liberă exprimare în cazul unei instituţii media, pentru că Avocatul Poporului trebuie să se sesizeze doar când sunt îngrădite sau încălcate drepturile individului, ale cetăţeanului, şi nici nu este convenabil că Avocatul Poporului nu se sesizează din oficiu când mi se încalcă dreptul la o informare corectă pentru că instituţia media respectivă practică în esenţă minciuna şi manipularea.

Pentru mine nu e convenabil ca Senatul României să convoace premierul ca să dea explicaţii în legătură cu punerea în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti când nu s-a făcut altceva decât să se respecte legea.

Pentru mine nu e convenabil ca premierul României să dea curs acestei invitaţii.

Pentru mine nu e convenabil ca preşedintele ţării să afirme :"Am constatat din discutiile pe care le-am avut ca exista deschidere la factorii de decizie si, cu siguranta, prin discutii asezate si calme, pana la urma se gasesc solutii convenabile".

Pentru mine nu e convenabil ca, după ce s-a constatat natura jurnalismului practicat de acea instituţie media, şi asta în mai multe rânduri, instituţia media respectivă să primească în continuare publicitate fiind validat și în felul asta modul ei de a face jurnalism.

Pentru mine nu e convenabil că în societatea aceasta nu există principii dincolo de care să nu se poată trece.

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP