Un produs Blogger.

marți, 25 iunie 2019

Pot spune că e ciudat, acum pot spune și de ce.
Era o noapte albă, mă duceam să donez sânge. Pe drum m-a înțepat de mai multe ori o viespe. Știam că mă înțepase, dar nu mă durea. Cineva mi-a dat o fiolă și mi-a zis: când ajungi acolo să ceri să-ți facă injecția asta. Pe drum cineva aruncase un băț spre mine, când a ajuns aproape de mine am întins mâna și l-am prins. Niște copii mi l-au cerut (de fapt ei îl aruncaseră). Cineva a zis, nu am ce să-ți dau. Nu-i nimic, i-am spus, nici eu nu am ce să-ți dau. Modela ceva în palmă. După un timp i-a ieșit un măr. Nu asta voiam să fac, a spus. L-a spălat și a mușcat din el.
Din grădină porneau două trasee, unul spre Vf. Omu, celălalt spre Vf. Moldoveanu. Traseele erau impletite ca un șnur. Nu e periculos să le lăsăm așa? am întrebat. Mi s-a răspuns că nu, că dacă le separăm oamenii vor dori să meargă pe ele. Păi eu vreau să merg pe ele, am spus, nu e periculos pentru mine? Nu, a răspuns.
Pe drum cineva mi-a spus, acesta e un câine nou, ce părere ai? M-am jucat puțin cu el. Am zis că e ok. Mi-am dat seama că mi-ar fi plăcut să am un câine la fel. Am încercat să plec, însă câinele se ținea după mine. A trebuit să-l păcălesc.
La semafor oamenii alergau să prindă verde, era foarte aglomerat.
Acum înțelegi?

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP